Når alle planer ændres i sidste sekund!

Nogle tilbud er bare for gode til at sige nej til. 

Jeg kunne ikke forlade SILVAN helt.

Til trods for at jeg har haft annonceret at jeg fremadrettet skulle være en del af XL-byg, må jeg erkende at jeg ikke følte mig klar til at slippe SILVAN 100%. Silvan har været en stor del af mig og mit liv de sidste 4 år og jeg har virkelig nydt at være en del af koncernen. Så da jeg for et par dage siden blev kontaktet ang. et job, som jeg i mange år har haft overvejet men aldrig rigtig følt mig kvalificeret til, blev jeg overrasket men også ekstremt glad, jeg sagde med det sammen ja tak til en samtale selvom jeg godt vidste at det kunne skabe en konflikt med XL.

Mandag aften kom jeg til samtale og det gik over al forventning,  det gik faktisk SÅ godt at jeg måtte ringe til XL dagen efter og få snakket om hvilken situation jeg stod i og hvordan jeg havde det, de tog det overraskende godt men de synes selvfølgelig at det var meget træls. Uden videre snakken fik jeg deres forståelse og de gav mig både en mundtlig men også skriftlig bekræftelse af at det var okay.

Drømme jobbet er mit! 

Så idag er dagen hvor jeg kan fortælle at jeg på Torsdag starter i mit drømme job. Det er jobbet jeg har drømt om længe og som alle har anbefalet mig lige siden jeg startede i SILVAN. Så med mange sommerfugle i maven og kæmpe ambitioner kan jeg fortælle at jeg starter som servicekonsulent hos Retail Support!

Undre du dig over hvad det er for en stilling? så vil jeg her prøve at forklare det:
Som vi skriver på vores hjemmeside:

“Retail Support er bindeleddet mellem leverandører og retail, og tilbyder et fuldt koncept fra salgssupport til merchandising, montage og produktdemonstration, målrettet nonfood og byggemarkeder.”

så med egne ord betyder det at jeg fremadrettet skal supportere div. byggemarkeder og forretninger med opbygning af reolsystemer, opbygning af varedisponeringer både kreativt men også efter planogrammer (planlagte placeringer), salgssupport og yde demonstrationer af leverandørernes varer!

 

 

Papir og pen

Underskriften til en spændende fremtid

Så kom dagen hvor papirerne blev udfyldt.

Dagen idag bød på en følelse af lettelse men også en følelse af overraskelse, foruden endelig at have trygheden over at have et nyt arbejde, blev jeg også meget overrasket over det valg der er truffet med hvilke afdelinger jeg skal varetage.

Min kommende tid i XL-BYG bliver en meget udfordrende men bestemt ikke umulig tid, der skal klart opsøges viden og dannes erfaringer, da jeg i min tid i SILVAN ikke har gjort alverden i de kommende afdelinger.

Afdelingerne jeg skal varetage er:
VVS, haven og brændeovne.

Det bliver spændende og udfordrende, især med tanke på at jeg primært har gjort i maler afdelingen, bolig/fritid og grill i SILVAN. Men med tiden bliver man klogerer og jeg har derfor langt fra mistet troen på at jeg kan gøre det!

 

Når det kommer til de afdelinger jeg har beskæftiget mig med, har jeg vurderet min egen viden her under.

Malerafdelingen
95
VVS
35
Ventilation
30
Isenkram (skruer, søm, beslag osv.)
70
El-/håndværktøj
80
El afdeling
80
Bolig/fritid
78
Grill
95
Trælast
10
Have afdelingen
45

Så det bliver helt klart en spændende udfordring og jeg håber at jeg med tiden kan øge de vurderede skalaer.

Nye eventyr men samme ambitioner

Ventetiden har været lang og kampen hård men..

Nu er det endelig tid til at kunne offentliggøre at jeg har fået muligheden for at gå på nye eventyr.

Jeg har igennem de sidste 4 år nydt det gode og lærrige eventyr i SILVAN koncernen og har stolt kunnet kalde mig en del af “The Silvans”, men eventyret måtte desværre have en ende, det var med dyb sorg at jeg måtte sige farvel til SILVAN da jeg havde store ambitioner om min fremtid i koncernen.

Men hvor drømme bliver knust bliver nye skabt, jeg tog sorgen med knuget hånd og rettede ryggen, jeg havde troen på at jeg nok skulle finde et nyt arbejde og søgte alle opslag jeg fandt interessant og kom da også til samtaler, men aldrig rigtig noget held. Med tiden lod jeg mig undre om jeg skød for højt eller om jeg bare var uheldig, det skulle have en ende og det var nu!

Tiden var ved at løbe ud og jeg havde kun 1,5 måned tilbage af mine 4 måneders opsigelse, jeg stod stadig uden arbejde og vidste ikke hvad jeg skulle gøre for at komme i arbejdsgivernes sigte, jeg prøvede diverse opslag på Facebook og fik da også en masse delinger, men blev desværre aldrig kontaktet af seriøse arbejdsgivere. Nu havde jeg fået nok og måtte virkelig gøre noget, jeg søgte nye og alternative måder til at vække interessen hos arbejdsgiverne, skrev opslag på LinkedIn og oprettede denne side, der skete ikke meget, men jeg blev da kontaktet men desværre stadig af useriøse henvendelser som vidst ikke rigtig var interesseret alligevel, det blev nu tid til at gøre noget som man ikke havde set så tit og som virkelig ville vække interessen hos alle, ja jeg lavede en video, en video hvor jeg fortalte om mig selv og om mit CV, jeg vedhæftede det i mine opslag og så var der gevinst! Jeg blev kontaktet af XL-BYG i Sunds og blev inviteret ind forbi for at aflevere en ansøgning, besøget blev hurtigt til en samtale og få timer efter jeg var kørt, blev jeg kontaktet og fik at vide at jobbet var mit.

Så ja, det er mig en glæde at kunne fortælle at jeg starter i XL-BYG Sunds d. 01/03-2018 og glæder mig rigtig meget til mine nye udfordringer! Jeg glæder mig til at vise min kunnen men også til at lære nye ting, det bliver en fremtid med mange spændende tider og jeg ser rigtig meget frem til det kommende samarbejde!

 

“Man når aldrig til tops hvis man er bange for højder!” – Robert Khoushabeh – Ny varehuschef SILVAN Tilst 2018.

 

Det kom som et lyn

Drømmen er styrtet men modet er der stadig.

Idag er en rigtig øv dag, jeg nåede lige at møde på arbejde og blev kaldt til samtale med cheferne. Det skulle blive en dag der skulle ændre mit liv både godt og ondt, ja det er idag dagen jeg har fået besked på at jeg må stoppe som fuldtid i SILVAN Tilst pr. d. 01/03-2018.

Med SILVAN’s nye ejere er det blevet bestemt at der skal ske omstruktureringer i koncernen, dette betyder desværre at min stilling bliver nedlagt og jeg derfor står arbejdsløs.

Jeg er ramt men alligevel tror jeg på at det nok er det bedste for mig da jeg har været i koncernen i 4 gode år, det har været mig en ære at være en del af “The SILVANS” og ønsker alle mine kolleger det bedste fremover!

Jeg er spændt på at se udviklingen af SILVAN i fremtiden, fra side linjen.

Et kæmpe tak skal der også lyde for nogle gode og lærrige år med gode udfordringer.