Nye eventyr men samme ambitioner

Ventetiden har været lang og kampen hård men..

Nu er det endelig tid til at kunne offentliggøre at jeg har fået muligheden for at gå på nye eventyr.

Jeg har igennem de sidste 4 år nydt det gode og lærrige eventyr i SILVAN koncernen og har stolt kunnet kalde mig en del af “The Silvans”, men eventyret måtte desværre have en ende, det var med dyb sorg at jeg måtte sige farvel til SILVAN da jeg havde store ambitioner om min fremtid i koncernen.

Men hvor drømme bliver knust bliver nye skabt, jeg tog sorgen med knuget hånd og rettede ryggen, jeg havde troen på at jeg nok skulle finde et nyt arbejde og søgte alle opslag jeg fandt interessant og kom da også til samtaler, men aldrig rigtig noget held. Med tiden lod jeg mig undre om jeg skød for højt eller om jeg bare var uheldig, det skulle have en ende og det var nu!

Tiden var ved at løbe ud og jeg havde kun 1,5 måned tilbage af mine 4 måneders opsigelse, jeg stod stadig uden arbejde og vidste ikke hvad jeg skulle gøre for at komme i arbejdsgivernes sigte, jeg prøvede diverse opslag på Facebook og fik da også en masse delinger, men blev desværre aldrig kontaktet af seriøse arbejdsgivere. Nu havde jeg fået nok og måtte virkelig gøre noget, jeg søgte nye og alternative måder til at vække interessen hos arbejdsgiverne, skrev opslag på LinkedIn og oprettede denne side, der skete ikke meget, men jeg blev da kontaktet men desværre stadig af useriøse henvendelser som vidst ikke rigtig var interesseret alligevel, det blev nu tid til at gøre noget som man ikke havde set så tit og som virkelig ville vække interessen hos alle, ja jeg lavede en video, en video hvor jeg fortalte om mig selv og om mit CV, jeg vedhæftede det i mine opslag og så var der gevinst! Jeg blev kontaktet af XL-BYG i Sunds og blev inviteret ind forbi for at aflevere en ansøgning, besøget blev hurtigt til en samtale og få timer efter jeg var kørt, blev jeg kontaktet og fik at vide at jobbet var mit.

Så ja, det er mig en glæde at kunne fortælle at jeg starter i XL-BYG Sunds d. 01/03-2018 og glæder mig rigtig meget til mine nye udfordringer! Jeg glæder mig til at vise min kunnen men også til at lære nye ting, det bliver en fremtid med mange spændende tider og jeg ser rigtig meget frem til det kommende samarbejde!

 

“Man når aldrig til tops hvis man er bange for højder!” – Robert Khoushabeh – Ny varehuschef SILVAN Tilst 2018.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *