Det kom som et lyn

Drømmen er styrtet men modet er der stadig.

Idag er en rigtig øv dag, jeg nåede lige at møde på arbejde og blev kaldt til samtale med cheferne. Det skulle blive en dag der skulle ændre mit liv både godt og ondt, ja det er idag dagen jeg har fået besked på at jeg må stoppe som fuldtid i SILVAN Tilst pr. d. 01/03-2018.

Med SILVAN’s nye ejere er det blevet bestemt at der skal ske omstruktureringer i koncernen, dette betyder desværre at min stilling bliver nedlagt og jeg derfor står arbejdsløs.

Jeg er ramt men alligevel tror jeg på at det nok er det bedste for mig da jeg har været i koncernen i 4 gode år, det har været mig en ære at være en del af “The SILVANS” og ønsker alle mine kolleger det bedste fremover!

Jeg er spændt på at se udviklingen af SILVAN i fremtiden, fra side linjen.

Et kæmpe tak skal der også lyde for nogle gode og lærrige år med gode udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *