Papir og pen

Underskriften til en spændende fremtid

Så kom dagen hvor papirerne blev udfyldt.

Dagen idag bød på en følelse af lettelse men også en følelse af overraskelse, foruden endelig at have trygheden over at have et nyt arbejde, blev jeg også meget overrasket over det valg der er truffet med hvilke afdelinger jeg skal varetage.

Min kommende tid i XL-BYG bliver en meget udfordrende men bestemt ikke umulig tid, der skal klart opsøges viden og dannes erfaringer, da jeg i min tid i SILVAN ikke har gjort alverden i de kommende afdelinger.

Afdelingerne jeg skal varetage er:
VVS, haven og brændeovne.

Det bliver spændende og udfordrende, især med tanke på at jeg primært har gjort i maler afdelingen, bolig/fritid og grill i SILVAN. Men med tiden bliver man klogerer og jeg har derfor langt fra mistet troen på at jeg kan gøre det!

 

Når det kommer til de afdelinger jeg har beskæftiget mig med, har jeg vurderet min egen viden her under.

Malerafdelingen
95
VVS
35
Ventilation
30
Isenkram (skruer, søm, beslag osv.)
70
El-/håndværktøj
80
El afdeling
80
Bolig/fritid
78
Grill
95
Trælast
10
Have afdelingen
45

Så det bliver helt klart en spændende udfordring og jeg håber at jeg med tiden kan øge de vurderede skalaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *