Når alle planer ændres i sidste sekund!

Nogle tilbud er bare for gode til at sige nej til. 

Jeg kunne ikke forlade SILVAN helt.

Til trods for at jeg har haft annonceret at jeg fremadrettet skulle være en del af XL-byg, må jeg erkende at jeg ikke følte mig klar til at slippe SILVAN 100%. Silvan har været en stor del af mig og mit liv de sidste 4 år og jeg har virkelig nydt at være en del af koncernen. Så da jeg for et par dage siden blev kontaktet ang. et job, som jeg i mange år har haft overvejet men aldrig rigtig følt mig kvalificeret til, blev jeg overrasket men også ekstremt glad, jeg sagde med det sammen ja tak til en samtale selvom jeg godt vidste at det kunne skabe en konflikt med XL.

Mandag aften kom jeg til samtale og det gik over al forventning,  det gik faktisk SÅ godt at jeg måtte ringe til XL dagen efter og få snakket om hvilken situation jeg stod i og hvordan jeg havde det, de tog det overraskende godt men de synes selvfølgelig at det var meget træls. Uden videre snakken fik jeg deres forståelse og de gav mig både en mundtlig men også skriftlig bekræftelse af at det var okay.

Drømme jobbet er mit! 

Så idag er dagen hvor jeg kan fortælle at jeg på Torsdag starter i mit drømme job. Det er jobbet jeg har drømt om længe og som alle har anbefalet mig lige siden jeg startede i SILVAN. Så med mange sommerfugle i maven og kæmpe ambitioner kan jeg fortælle at jeg starter som servicekonsulent hos Retail Support!

Undre du dig over hvad det er for en stilling? så vil jeg her prøve at forklare det:
Som vi skriver på vores hjemmeside:

“Retail Support er bindeleddet mellem leverandører og retail, og tilbyder et fuldt koncept fra salgssupport til merchandising, montage og produktdemonstration, målrettet nonfood og byggemarkeder.”

så med egne ord betyder det at jeg fremadrettet skal supportere div. byggemarkeder og forretninger med opbygning af reolsystemer, opbygning af varedisponeringer både kreativt men også efter planogrammer (planlagte placeringer), salgssupport og yde demonstrationer af leverandørernes varer!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *